محصولات

عسل طبیعی

عسل طبیعی اکسیر والا و ارزشمندی است که در تمام طول تاریخ به عنوان یک غذای خوش طعم و یک داروی شفابخش مورد توجه بشر قرار گرفته است ، طوری که گذشتگان آن را مظهر پاکی و خلوص و همچنین نشانه قدرت و جوانمردی می دانستند، و ارزش عسل بسیار بالا بوده ، در یونان و روم باستان عسل را مظهر برکت ، نماد عشق و زیبایی دانسته و مصریان ، مالیات خود را بر اساس آن می پرداختند.
عسل طبیعی را به دو نوع شهد و مومی مصرف میکنند خواص هر عسل بسته به نوع عسل و گل غالب منطقه زنبورستان متفاوت میباشد.
برای مطالعه خواص عسل های مختلف به بخش خواص درمانی عسل مراجعه نمایید.

ژل رویال

ژل رویال یا ژل سلطنتی که در فارسی به آن شاه انگبین نیز می گویند یکی دیگر از تولیدات زنبور عسل می باشد که دارای خواص درمانی و شفا بخش فوق العاده ای می باشد . این ماده معجزه گر ، اکسیر جوانی نیز نامیده می شود ، که در زمان های دور پادشاهان از آن برای جوان سازی خود و طول عمر بیشتر استفاده می کردند و به عنوان یک هدیه گران بها استفاده می کرده اند. ژل رویال بوسیله یک جفت غدد مغزی زنبور پرستار ترشح می شود که غذای لارو زنبور و ملکه را تامین می کند ، که برای نوزادان زنبور همانند شیر مادر می باشد . ژل رویال از دو ماده زوکسی ریبونوکلئیک اسید و اسید پانتوتنیک تشکیل شده است .

ژل رویال به شکل خمیری ( ژلاتینی ) و به رنگ سفید مایل به زرد با حالت چسبندگی می باشد .

ویتامینE
هورمونهای آمیزشی که فعالیت آمیزشی را تحریک می کند .
آب ، پروتئین ، چربی ، قند ، نمک ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، مس ، پتاسیم تشکیل شده است .

  • درمان ناباروری و نازایی
  • درمان ناباروری و نازایی
  • بالا بردن میل جنسی
  • تقویت سلامت عمومی
  • موثر در افزایش طول عمر
  • ضد قارچ
  • دارای پنیسیلین طبیعی
  • تقویت قوای جنسی
  • تقویت حافظه
  • درمان سرد مجازی
  • بهبود کم خونی
  • تنظیم کننده متابولیسم بدن
  • تنظیم فشار خون
  • ترکیب آن با عسل و گرده گل جلوگیری از پیری زودرس

گرده گل

زنبورهای کارگر در زمان جمع آوری مواد مورد نیاز زنبورهای تازه متولد شده گرده گلهای مختلف را در کیسه ای که روی پاهایشان قرارگرفته ذخیره میکنند.
زنبورداران با قرار دادن وسیله ای که به تله معروف است در جلوی ورودی کندو، گرده گل جمع آوری شده توسط زنبورها را گرفته و آنرا به فروش میرسانند.
بی شک گرده گل به علت داشتن پروتئین بالا و مقادیری از ویتامینها ، مواد معدنی و چربیها یک ماده بسیار مغذی است که غذای زنبورها و به ویژه زنبورهای تازه متولد شده که به غذایی مقوی نیاز دارند را تشکیل میدهد.
از قدیم مصرف گرده گل در تغذیه انسان مطرح بوده و ورزشکاران حرفه ای نیز از گرده گل به عنوان غذایی خاص و نیروزا بهره میبرده اند.
به دلیل حساسیت برخی افراد نسبت به گرده گل توصیه میشود مصرف آن به میزان بسیار کم شروع شود و رفته رفته میزان مصرف افزایش یابد.

تقویت قوای جسمی، قوای جنسی و توان باروری (تقویت تحرک اسپرم، تعداد اسپرم و کیفیت اسپرم)
کاهش حساسیت (حساسیت فصلی خصوصا حساسیت به گرده گل)
رفع کم خونی
کاهش احساس خستگی و ضعف بدن
تقویت حافظه و افزایش سطح هوشیاری
کاهش فشار خون، تحریک متابولیسم و سم زدایی بدن
تنظیم فعالیت روده و درمان یبوست
کاهش فشارهای عصبی و درمان بیخوابی و کاهش افسردگی

برخی افراد ممکن است به مصرف گرده حساسیت نشان دهند و دچار حساسیتهای مزمن شوند لذا توصیه میشود افرادی که برای اولین بار از این محصول استفاده میکنند میزان مصرف را بسیار کم و در حدود 1 گرم در نظر بگیرند.
عکس العملهای حساسیت به طور معمول در یک دوره کوتاه مدت (چند ساعته) بروز میکند بنابراین در صورت بروز حساسیت (شدید) نباید از این محصول استفاده نمود و در صورت بروز حساسیت جزئی میتوان با افزایش آهسته دوز مصرف، حساسیت را برطرف نمود.
در صورت عدم بروز حساسیت میتوان تا 12 گرم در روز (4 بار در روز و هر بار 3 گرم) از این محصول استفاده نمود.

بره موم

بره موم حاوی حدود 50 درصد صمغ یا رزین گیاهان، 30 درصد موم 10 درصد اسیدهای چرب ضروری، 5 درصد گرد گل و 5 درصد دیگر آن از ترکیبات آلی، ویتامینها و عناص معدنی مانند: سدیم، نقره، جیوه، مس، منگنز، کلسیم، آهن، وانادیم و سیلیس است. مقدار و نوع ترکیبات بره موم بسته به مکان، زمان جمع آوری و روش تولید آن متفاوت است.
برای مطالعه خواص عسل های مختلف به بخش خواص درمانی عسل مراجعه نمایید.