بستنی عسل – طعمی خوشمزه و دلپذیر

بستنی عسل – طعمی خوشمزه و دلپذیر

بستنی عسل
 
 

یک دسر خوشمزه میتواند به سادگی درست کردن بستنی با طعمی دلپذیر باشد.


مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر، 125 گرم عسل، 2 عدد زرده تخم مرغ، 150 میلی لیتر خامه پر چرب هم زده شده
طرز تهیه بستنی عسل: شیر را روی حرارت قرار دهید و حسابی هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند.
دو زرده تخم مرغ را درون ظرفی جداگانه ریخته و حسابی به هم بزنید، حالا خامه را اضافه کنید و بعد آن را درون شیر در حال جوشیدن بریزید. ترکیب بدست آمده را بگذارید تا خنک شود، حالا عسل را اضافه کرده و دوباره با هم زن هم بزنید.
در نهایت ظرف را در فریزر بگذارید و هر 10 دقیقه آن را خارج کنید و حسابی هم بزنید تا زمانی که کاملا فریز شود.
می توانید برای خوشمزه تر و مقوی تر شدن آن برای تزیین از مغز جات و میوه های فصل استفاده کنید.
هم چنین عزیزانی که قند خون دارند میتوانند این بستنی خوشمزه را با عیل شوید و یا عسل گشنیز تهیه کنند.