مواد لازم: 250 میلی لیتر شیر، 125 گرم عسل، 2 عدد زرده تخم مرغ، 150 میلی لیتر خامه پر چرب هم زده شده طرز تهیه بستنی عسل: شیر را روی حرارت قرار دهید و حسابی هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند. دو زرده تخم مرغ را درون ظرفی جداگانه ریخته و حسابی به هم بزنید، حالا خامه را اضافه کنید و بعد آن را درون شیر در حال جوشیدن بریزید. ترکیب بدست آمده را بگذارید تا خنک شود، حالا عسل را اضافه کرده و دوباره با هم زن هم بزنید. در نهایت ظرف را در فریزر بگذارید و هر 10 دقیقه آن را خارج کنید و حسابی هم بزنید تا زمانی که کاملا فریز شود. می توانید برای خوشمزه تر و مقوی تر شدن آن برای تزیین از مغز جات و میوه های فصل استفاده کنید. هم چنین عزیزانی که قند خون دارند میتوانند این بستنی خوشمزه را با عیل شوید و یا عسل گشنیز تهیه کنند.